Проєкти рішень виконкому

Відділ молоді і спорту

РІШЕННЯ
ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ

___ січня 2023 року                                                                                            №___
м. Старокостянтинів

Заслухавши інформацію начальника відділу молоді та спорту виконавчого комітету міської ради Івана СТОРОЖУКА керуючись п.а ст. 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Інформацію про роботу відділу молоді та спорту за 2023 рік взяти до відома.
Відділу молоді та спорту виконавчого комітету міської ради (Іван СТОРОЖУК) протягом 2024 року:
1) забезпечити подальшу співпрацю з дитячо-юнацькою спортивною школою, підприємствами, установами, громадськими організаціями спортивного та молодіжного напряму;
2) забезпечити збільшення кількості спортивно-масових та молодіжних заходів, з метою залучення широких верств населення до занять фізичною культурою та спортом, військово-патріотичного виховання молоді, популяризації здорового способу життя серед дітей та молоді.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Старокостянтинівської міської ради, начальника фінансового управління виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради Валентину КАМІНСЬКУ.

Міський голова                                  Микола МЕЛЬНИЧУК

Про виконання Комплексної програми

розвитку фізичної культури  і спорту

в м. Старокостянтинів на 2017-2021 роки

       Заслухавши інформацію начальника відділу молоді та спорту виконавчого комітету міської ради Івана СТОРОЖУКА про виконання Комплексної програми розвитку фізичної культури  і спорту в м. Старокостянтинів на 2017-2021 роки, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради:

 ВИРІШИВ

  1. Інформацію про виконання Комплексної програми розвитку фізичної культури і спорту в м. Старокостянтинів на 2017-2021 роки» взяти до відома.
  2. Відділу молоді та спорту виконавчого комітету міської ради (Іван СТОРОЖУК) розробити та подати на затвердження сесії Старокостянтинівської міської ради проєкт Комплексної програми розвитку фізичної культури і спорту в м. Старокостянтинів на 2022-2026 роки.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради Наталію ШАБЕЛЬНИК.

Міський голова                                                                       Микола МЕЛЬНИЧУК

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.