Проєкти рішень виконкому

Управління з розвитку аграрного сектору та сільських територій

П Р О Є К Т

Про затвердження Програми

розвитку агропромислового

комплексу Старокостянтинівської

міської територіальної громади на

2023-2025 роки

 

Розглянувши пропозиції виконавчого комітету міської ради, з метою забезпечення сталого економічного та соціального розвитку агропромислового комплексу Старокостянтинівської міської територіальної громади, керуючись пунктом 22 частини І статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Програму розвитку агропромислового комплексу Старокостянтинівської міської територіальної громади на 2023-2025 роки (далі Програма), що додається.

2. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (Валентина КАМІНСЬКА) при внесенні змін до бюджету Старокостянтинівської міської територіальної громади на 2023 рік та формуванні бюджетів на 2024-2025 роки передбачити кошти на реалізацію Програми.

3. Щорічно, у першому кварталі року, що настає за звітним періодом, заслуховувати інформацію управління з розвитку аграрного сектору та сільських територій виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради про заходи щодо реалізації Програми, а звіт про її виконання – у І півріччі 2026 року.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Олега БОРИКІНА.

 

Міський голова                              підпис                  Микола МЕЛЬНИЧУК

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.