Проєкти
П'ятниця, 05 серпня 2022 08:58

Про забезпечення укладення договорів на перевезення дітей шкільного віку та учнів Старокостянтинівського аграрно-промислового ліцею

Автор
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Рішення

виконавчого комітету міської ради

 

Про забезпечення укладення договорів

на перевезення дітей шкільного віку та

учнів Старокостянтинівського

аграрно-промислового ліцею

       З метою соціального захисту сімей, які виховують дітей шкільного віку, та учнів Старокостянтинівського аграрно-промислового ліцею, керуючись ст. 28, ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про автомобільний транспорт», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Управлінню житлово-комунального господарства та інфраструктури виконавчого комітету міської ради  (Світлана ОВЧАР)  підготувати та подати на підпис міському голові проєкти  договорів на перевезення дітей шкільного віку та учнів  Старокостянтинівського аграрно-промислового ліцею на період навчального року з 01 вересня 2022 року до 30 червня 2023 року.
  2. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (Валентина КАМІНСЬКА) передбачити в бюджеті Старокостянтинівської міської територіальної громади кошти на відшкодування  витрат за перевезення дітей шкільного віку та учнів Старокостянтинівського аграрно-промислового ліцею.    

3. Управлінню соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради  (Наталія КОТ) забезпечити  відшкодування  витрат за перевезення дітей  шкільного віку та учнів Старокостянтинівського аграрно-промислового ліцею.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Старокостянтинівської міської ради Володимира БОГАЧУКА.

Міський голова                                                                   Микола МЕЛЬНИЧУК

Прочитано 2999 разів

Останні з Управління житлово-комунального господарства та інфраструктури

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.