Проєкти
Четвер, 10 листопада 2022 13:41

Про затвердження Програми охорони навколишнього природного середовища Старокостянтинівської міської територіальної громади на 2023-2025 роки

Автор
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Проєкт рішення

Старокостянтинівської міської ради

від  ___  ___________  2022 року   №
м. Старокостянтинів

Про затвердження Програми

охорони навколишнього природного

середовища Старокостянтинівської

міської територіальної громади

на 2023-2025 роки

На виконання законів України «Про охорону навколишнього природного середовища», «Про благоустрій населених пунктів», «Про охорону атмосферного повітря», «Про відходи», «Про захист рослин», «Про рослинний світ», «Про тваринний світ», постанови Кабінету Міністрів України від   01 серпня 2006 року № 1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах», постанови Кабінету Міністрів України від 17 вересня 1996 року № 1147 «Про затвердження Переліку видів діяльності, що належать до природоохоронних заходів», та керуючись пунктом 22 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Програму охорони навколишнього природного середовища Старокостянтинівської міської територіальної громади на 2023-2025 роки    (далі – Програма) згідно з додатком.

  1. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (Валентина КАМІНСЬКА) при формуванні бюджетів міста на 2023-2025 роки передбачати кошти на реалізацію Програми.
  1. Контроль за виконанням Програми покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Старокостянтинівської міської ради Володимира БОГАЧУКА та постійну комісію з питань розвитку агропромислового комплексу, будівництва, регулювання земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища (голова комісії – Андрій ПОЛІЩУК).

Міський голова                                                                     Микола МЕЛЬНИЧУК

Прочитано 771 разів
Відділ з питань охорони, раціонального використання природних ресурсів та благоустрою

В період з 10 по 14 квітня 2023 року спеціалістами відділу з питань охорони, раціонального використання природних ресурсів та благоустрою виконавчого комітету міської ради проводились обстеження щодо благоустрою території міста та громади, здійснювався розгляд звернень громадян.
Обстежено вулиці Ізяславська, Технічна, Кривоноса, Авіаторів, Закузьминська, Соборна в місті Старокостянтинові, населені пункти Великомацевицького та Воронковецького старостинських округів, проводився рейд щодо здійснення контролю за незаконно добутими первоцвітами та торгівлею ними на ринках міста.
За вказаний період надано 6 приписів (складування гілок дерев, соломи, будівельних матеріалів у невизначених місцях). Проводилася інформаційно – роз’яснювальна робота серед населення громади щодо дотримання вимог природоохоронного законодавства та правил благоустрою територій населених пунктів.

Останні з Відділ з питань охорони, раціонального використання природних ресурсів та благоустрою

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.