Проєкти

Управління соціального захисту населення

ПРОЄКТ  РІШЕННЯ
 
 
___ _________ 2024 року                                                          №______
 
Про виконання Комплексної програми соціальної підтримки учасників
АТО, операції Об’єднаних сил, членів їх сімей, сімей загиблих учасників
АТО, операції Об’єднаних сил, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників-добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності
та державного суверенітету на Сході України, та вшанування пам’яті
загиблих на 2019 – 2023 роки за 2023 рік
 
Заслухавши начальника управління соціального захисту населення виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради Наталію КОТ та керуючись статтею 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради 
 
ВИРІШИВ:
 
Інформацію про виконання Комплексної програми соціальної підтримки учасників АТО, операції Об’єднаних сил, членів їх сімей, сімей загиблих учасників АТО, операції Об’єднаних сил, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників-добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на Сході України, та вшанування пам’яті загиблих на 2019 – 2023 роки за 2023 рік, затвердженої рішенням міської ради від 24 травня 2019 року №36/34/VII, взяти до відома.
 
 
 
 
 
Міський голова                                                            Микола МЕЛЬНИЧУК

 

 
ПРОЄКТ
Рішення
виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради
від ___________ 2024 року                Старокостянтинів                           №_______
 
 
Про затвердження посадово-
штатної структури територіаль-
ного центру соціального 
обслуговування (надання
 соціальних послуг) виконавчого комітету 
Старокостянтинівської міської ради 
 
 
З метою належної організації надання соціальних послуг в Старокостянтинівській міській територіальній громаді, відповідно до Закону України «Про соціальні послуги», наказу Міністерства соціальної політики України від 12 липня 2016 року № 753 «Про затвердження Типового штатного нормативу чисельності працівників територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)», керуючись статтею 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради
 
ВИРІШИВ:
 
1. Затвердити посадово-штатну структуру територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради (додається) та ввести в дію з моменту прийняття рішення виконавчим комітетом міської ради.
 
2. Визнати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету міської ради від 26 жовтня 2023 року № 395 «Про затвердження посадово-штатної структури територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради».
 
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Старокостянтинівської міської ради Ольгу ТРОЯН.
 
 
Міський голова                                                                      Микола МЕЛЬНИЧУК

 

ПРОЄКТ РІШЕННЯ
_____________ 2024 року м. Старокостянтинів №____

Про надання одноразової
матеріальної допомоги
Розглянувши звернення мешканців Старокостянтинівської міської територіальної громади, відповідно до рішення міської ради від 26 лютого 2021 року № 47/3/VIII «Про затвердження Положення про порядок використання коштів з бюджету Старокостянтинівської міської територіальної громади для надання разової грошової допомоги та складу комісії Старокостянтинівської міської ради з визначення доцільності та розміру грошової допомоги», із змінами, внесеними рішенням Старокостянтинівської міської ради від 03 березня 2023 року № 9/17/VIII, керуючись статтею 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Надати одноразову матеріальну допомогу на лікування мешканцям Старокостянтинівської міської територіальної громади згідно з додатком.

2. Фінансовому управлінню виконавчого комітету міської ради (Валентина КАМІНСЬКА) виділити для виплати одноразової матеріальної допомоги 825000 (вісімсот двадцять п'ять тисяч) гривень 00 копійок та 561 (п'ятсот шістдесят одну) гривню 00 копійок на поштові витрати в межах асигнувань, передбачених у бюджеті Старокостянтинівської міської територіальної громади на 2024 рік за КПКВ 0813242 «Інші заходи у сфері соціального захисту і соціального забезпечення».

3. Управлінню соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради (Наталія КОТ) провести виплату матеріальної допомоги.

4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Старокостянтинівської міської ради, начальника фінансового управління виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради Валентину КАМІНСЬКУ.

 

Міський голова Микола МЕЛЬНИЧУК

Проєкт рішення

від ____ березня 2024 року Старокостянтинів №

Про організацію оздоровлення та
відпочинку дітей Старокостянтинівської
міської територіальної громади
в 2024 році

З метою належної організації оздоровлення та відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, відповідно до статей 7, 24 Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», Програми оздоровлення та відпочинку дітей Старокостянтинівської міської територіальної громади до 2027 року, затвердженої рішенням Старокостянтинівської міської ради від 03.03.2023 № 27/17/VІІІ, керуючись статтею 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити заходи з питань організації оздоровлення та відпочинку дітей Старокостянтинівської міської територіальної громади в 2024 році (додаються).

2. Затвердити Положення про координаційну раду з питань організації оздоровлення та відпочинку дітей Старокостянтинівської міської територіальної громади (додається).

3. Створити координаційну раду з питань організації оздоровлення та відпочинку дітей Старокостянтинівської міської територіальної громади та затвердити її персональний склад згідно з додатком 3.

4. Координацію дій з питань організації оздоровлення та відпочинку дітей Старокостянтинівської міської територіальної громади, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, покласти на управління соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради.

5. Виконавцям затверджених заходів забезпечити їх належне виконання та проінформувати про проведену роботу управління соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради до 10 вересня 2024 року.

6. Управлінню соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради (Наталія КОТ) прозвітувати про виконання заходів з питань організації оздоровлення та відпочинку дітей Старокостянтинівської міської територіальної громади в 2024 році на засіданні виконавчого комітету міської ради в грудні поточного року.

 

2

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Старокостянтинівської міської ради Ольгу ТРОЯН.

 

Міський голова Микола МЕЛЬНИЧУК

 
 
ПРОЄКТ РІШЕННЯ
 
 
 
14 березня 2024 року           м. Старокостянтинів №_____
 
Про влаштування недієздатної особи до психоневрологічного інтернату
 
 
Розглянувши заяву ФЕДІТНІК Ольги Володимирівни, яка зареєстрована у виконавчому комітеті Старокостянтинівської міської ради 12 лютого 2024 року за № Ф-222, враховуючи пропозицію опікунської ради при виконавчому комітеті Старокостянтинівської міської ради від 21 лютого 2024 року, керуючись статтею 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 року № 957                     «Про затвердження Типового положення про психоневрологічний інтернат», виконавчий комітет міської ради
 
 
ВИРІШИВ :
 
 
Влаштувати до психоневрологічного інтернату громадянина ФЕДІТНІКА Василя Богдановича, 30 грудня 1992 року народження, визнаного недієздатним рішенням Старокостянтинівського районного суду Хмельницької області від              04 грудня 2023 року.
 
 
 
 
 
Міський голова                                                                        Микола МЕЛЬНИЧУК

 

                                              ПРОЄКТ РІШЕННЯ
 
 
14 березня 2024 року                                                  №____
 
 
Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 28 травня 2020 року № 105
 
 
У зв’язку з кадровими змінами у виконавчому комітеті міської ради, керуючись ст. 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради 
 
 
ВИРІШИВ:
 
Внести до рішення виконавчого комітету міської ради                                   від 28 травня 2020 року № 105 «Про утворення спостережної комісії при виконавчому комітеті Старокостянтинівської міської ради, затвердження її складу» зміни, виклавши додаток до нього в новій редакції (додається).
 
 
 
 
 
Міський голова                                                                        Микола МЕЛЬНИЧУК
 
ПРОЄКТ РІШЕННЯ
 
14 березня 2024 року               м. Старокостянтинів               №____
 
 
 
Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 11 серпня 2016 року № 260
 
 
У зв’язку з кадровими змінами у виконавчому комітеті міської ради, керуючись ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради 
 
 
ВИРІШИВ:
 
 
Внести до рішення виконавчого комітету міської ради                                                    від 11 серпня 2016 року № 260 «Про затвердження Положення про опікунську раду та її складу при виконавчому комітеті Старокостянтинівської міської ради» зміни, виклавши  додаток 1 до нього в новій редакції (додається).
 
 
 
 
 
Міський голова                                                                       Микола МЕЛЬНИЧУК

 

 
ПРОЄКТ РІШЕННЯ
 
 
14 березня 2024 року                                   № ____
 
 
 
Про внесення змін до рішення
виконавчого комітету міської ради
від 14 грудня 2023 року № 481
 
 
У зв’язку з кадровими змінами у виконавчому комітеті міської ради, керуючись статтею 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради 
 
 
ВИРІШИВ: 
 
Внести до рішення виконавчого комітету міської ради від 14 грудня 2023 року № 481 «Про утворення комісії щодо розгляду заяв членів сімей, які загинули (пропали безвісти), померли, та осіб з інвалідністю з числа учасників бойових дій на території інших держав про призначення грошової компенсації» зміни, виклавши додаток до нього в новій редакції (додається). 
 
 
 
 
Міський голова                                                                               Микола МЕЛЬНИЧУК

 

ПРОЄКТ РІШЕННЯ
 
14 березня 2024 року                                                                         № ________
 
Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради  від 14 грудня 2023 року № 482
 
 
У зв’язку з кадровими змінами у виконавчому комітеті міської ради, керуючись ст. 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради
 
 
ВИРІШИВ:
 
Внести до рішення виконавчого комітету міської ради від 14 грудня               2023 року № 482 «Про утворення Координаційного центру підтримки цивільного населення при виконавчому комітеті  Старокостянтинівської міської ради» зміни, виклавши додаток 1 до нього в новій редакції (додається).
 
 
 
 
Міський голова                                                          Микола  МЕЛЬНИЧУК

 

ПРОЄКТ РІШЕННЯ
 
14 березня 2024 року                                   № ____
 
 
 
Про внесення змін до рішення
виконавчого комітету міської ради
від 25 червня 2020 року № 114 
 
 
У зв’язку з кадровими змінами у виконавчому комітеті міської ради, керуючись статтею 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради 
 
 
ВИРІШИВ: 
 
Внести до рішення виконавчого комітету міської ради від 25 червня 2020 року № 114 «Про утворення комісії щодо розгляду заяв внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, про призначення грошової компенсації» зміни, виклавши додаток до нього в новій редакції (додається). 
 
 
 
 
Міський голова                                                        Микола МЕЛЬНИЧУК

 

Сторінка 1 із 4

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.