Кризовий центр

   8 березня 2023 року психологиня Старокостянтинівського міського Кризового центру Тетяна Калініна провела тренінгове заняття, спрямоване на вивчення основ побудови гармонійних партнерських взаємин для батьків вихованців Регіонального центру раннього розвитку дитини.
   Малюк завжди приносить у родину радість зі своєю появою, однак, разом із тим, батьки стикаються із необхідністю перебудови своїх усталених партнерських взаємин. Особисті потреби чоловіка та жінки відходять на другий план, основним стає догляд та виховання нового члена сім’ї. Чимало подружжів, нажаль, не витримують такого випробування.
   Під час тренінгу, присутні отримали можливість висловитися, назвати виклики із якими стикнулася їхня сім’я із появою маленької дитини та озвучити питання, що найбільше турбують на поточному етапі розвитку сімейних стосунків.
   Окремо була розглянута ситуація, у якій знаходиться чимало сучасних українських сімей – виховання дитини в умовах, коли батько захищає Батьківщину, а тому не в змозі брати участь в житті малюка. Ця тема об’єднала присутніх жінок, адже поруч із усвідомленням важливості та цінності щоденного подвигу українських військових, присутня постійна тривога про кохану людину та глибокий біль через те, що батько не має можливості бачити як росте його дитина.
Т   ренінгові заняття підготовлено у межах співпраці UNFPA та ГО «Інноваційні соціальні рішення» за підтримки уряду Канади. Думки, погляди та рекомендації, викладені у цьому заході, належать авторам(-кам) і не обов’язково відображають офіційну політику чи позицію UNFPA, ГО «Інноваційні соціальні рішення» або уряду Канади.

кризовий-24.03.2023.png

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.