Кризовий центр

    В рамках місячника сім’ї «Міцна сім’я – сильна Україна!» 25 травня 2023 року психологами Старокостянтинівського міського Кризового центру Тетяною КАЛІНІНОЮ та Ольгою ПАКАЛЮК було проведено тренінг «Зміцнення дитячо-батьківських відносин».
    Вперше взявши новонароджене чудо на руки, батьки усвідомлюють, що уже собі не належать - від того моменту їхні душі та серця опиняються у крихітних дитячих долоньках. Заради безпечного майбутнього своїх дітей тисячі батьків відмовляються від звичного налагодженого побуту, забаганок, веселощів та без сумнівів жертвують життям.
    У доброзичливій атмосфері учасники тренінгу отримали нагоду згадати сімейні справи, що об’єднують родину та радують кожного члена сім’ї. Діти почули щирі розповіді про те, скільки щастя принесла батькам їхня поява на світ.
Завдяки використанню арттерапевтичних вправ, дитячо-батьківські пари дослідили особливості власної комунікації. Хтось переконався, що знаходиться на вірному шляху, а хтось зрозумів над чим потрібно ще попрацювати.
    По закінченню тренінгового заняття учасники активно обмінювалися позитивними враженнями, емоціями та активно обговорювати отримані нові знання та досвід.

26.05.23.-2.jpg

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.