Управлінням соціального захисту населення виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради продовжено прийом заяв на оздоровлення  та відпочинок дітей пільгових категорій до державного підприємства України «Міжнародний дитячий центр «Артек» в Закарпатській та Київській областях.  
   Заяви приймаються щоденно з 8-00 до 17-00 год. та щоп’ятниці  з 8-00 до 15-00 год. (обідня перерва з 12-00 до 13-00 год.; вихідні дні субота та неділя) за адресою: вул. Острозького, 70 (відділ координації суб'єктів, що надають соціальні послуги управління соціального захисту населення, кабінет 10), телефон для довідок: 3-18-31.
Путівки до ДПУ МДЦ «Артек» надаються безоплатно:
- дітям-сиротам;
- дітям, позбавленим батьківського піклування;
- рідним дітям батьків-вихователів або прийомних батьків, які проживають в одному дитячому будинку сімейного типу або в одній прийомній сім'ї;
- дітям, один із батьків яких загинув (пропав безвісти) у районі проведення антитерористичних операцій, здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, бойових дій чи збройних конфліктів або помер внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних у районі проведення антитерористичних операцій, здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, бойових дій чи збройних конфліктів, а також внаслідок захворювання, одержаного у період участі в антитерористичній операції, у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях;
- дітям із малозабезпечених сімей, які відповідно до законодавства одержують державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям.
Для отримання путівок подаються такі документи: 
- 3 копії свідоцтва про народження дитини або паспорта;
- 2 копії документів, що підтверджують належність дитини до зазначеної вище категорії.
УВАГА ! Пільгове, або безкоштовне оздоровлення дитини, можливе лише один раз на рік!
 
Чекаємо на Вас.
 
Оздоровлення_2023.jpg

Поділитися