Головна

ВІТАННЯ ДО ДНЯ ВШАНУВАННЯ ВОЇНІВ-ІНТЕРНАЦІОНАЛІСТІВ – Вороновицька  територіальна громада

15 лютого ми відзначаємо 34-ту річницю виведення військ з Афганістану та День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Цього дня ми вшановуємо тих, кому довелося воювати в інших країнах, брати участь у локальних війнах та у врегулюванні воєнних конфліктів. Ризикуючи своїм життям, ви чесно й мужньо виконували військовий обов’язок, забезпечуючи мир та спокій у різних країнах світу.

Низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто віддав своє життя заради миру.

Ви стійко пройшли через всі випробування неоголошеної війни, залишившись вірними ідеалам бойового братерства. Ви одні з перших добровольців, хто став на захист суверенітету України, адже чимало з тих, хто з місією миротворців пройшов пекельний вогонь локальних воєнних конфліктів на чужині, і ось одними з перших стали в ряди захисників України і пліч-о-пліч з молодими побратимами, боронять рідну землю. Бо ж захист Вітчизни – це священний обов’язок кожного!

Бажаємо вам і вашим родинам злагоди, наснаги та всіляких гараздів на многії літа! А всім нам миру і злагоди на отчій землі, кращої долі нашим дітям і внукам. Нехай в Україну-неньку якнайшвидше прийде Перемога, а з нею повернуться довгождані мир і спокій, щастя і радість! Нехай Бог береже Україну та її захисників, чиї мужність та самовідданість є свідченням незборимої сили й волі Українського народу!

З повагою,
міський голова                                                     Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                    Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.