Головна

ednannya

Сьогодні Україна відзначає День єднання – молоде свято, започатковане торік главою нашої держави саме у час, коли перед країною постали серйозні зовнішні та внутрішні виклики, які вимагають від кожного з нас відповідальності, впевненості та конкретних дій.

Це свято нагадує нам, що Україна не розділена, що у нас – єдина держава і ми – єдиний народ! Це символ єднання, сили й могутності роду, родини, народу. Українці – мудра, потужна, волелюбна нація.

Україна переживає тривожні часи, і вже майже рік повномасштабного вторгнення в Україну ординського війська рф. Мужні воїни боронять наші землі від ворога. Як і завжди в тяжкі моменти, у часи, коли нам загрожує небезпека, українці не впадають у відчай, не здаються.

Ми гуртуємося, об’єднуємося у спільній боротьбі за непохитний суверенітет нашої держави. Ми любимо свою Україну і боротимемося до кінця за її незалежність. За кожний колосок, який дозріває на її золотаво-жовтій ниві. За кожен клаптик синього неба, яке невпинно біжить над щедрою українською землею.

Як в усі часи своєї історії, так і тепер український народ знову відстоює ідею єдності, соборності та цілісності власної країни. Сьогодні – українці виборюють це зі зброєю в руках, своєю кров’ю та ціною власного життя. Територіальну цілісність, свободу і незалежність Української держави відстоюють наші патріоти. Серед цих героїв чимало наших земляків-старокостянтинівців.

Ми, українці, знаємо, що територіальна цілісність України, за яку віддали життя тисячі незламних борців в різні часи і продовжують сьогодні відстоювати наші бійці, залишиться непорушною. Жодна сила не зламає сильну духом націю, ми подолаємо всі складнощі та збудуємо сильну європейську країну – гідну наших дітей.

Нехай кожен з нас зустріне день єднання нації добрими справами, спрямованими на розвиток і зміцнення обороноздатності Батьківщини, на добробут і розквіт духовності нашого народу, повсякчас пам’ятаючи про незліченні жертви, принесені на вівтар української державності.

Миру усім нам!

А нашій Україні – Перемоги!

З повагою,
міський голова                                                                     Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.