Головна

зображення viber 2023 03 04 19 23 59 616

4 березня відбулась відкрита першість Старокостянтинівської міської територіальної громади та Старокостянтинівської ДЮСШ з волейболу серед дівчат, присвячена Міжнародному дню прав жінок і миру.

У змаганнях брали участь команди дівчат 2006 р. н. і молодшого віку. У спортивній першості змагалися учениці Самчиківської ЗОШ І–ІІІ ступенів та учениці відділення волейболу, які займаються на базах ЗЗСО міста — ЗОШ № 3, ЗОШ № 7 і ЗОШ № 8. Ґендерний паритет змагань дотримано — учасниками були також хлопці 2010 р. н., які братимуть участь у чемпіонаті області, а згодом і в Дитячій лізі України серед своїх однолітків.

Ігри проводились у двох підгрупах (ЗОШ № 3 і ЗОШ № 1). Перше місце виборола команда дівчат ЗОШ № 3, друге місце посіла наймолодша команда — юнаків, третє зайняла команда дівчат ЗОШ № 7.

Команди-призери змагань отримали грамоти, медалі і цінні подарунки  від відділу молоді та спорту виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради. Також окремо відзначили кращих гравців кожної команди. До змагань вихованок і вихованців підготували тренери: Анатолій Супрун, Валерій Пшеничний, Валерій Мережко, Галина Рудюк. Суддею першості була тренерка із волейболу Руслана Йощенко. Директорка ДЮСШ Майя Булавко подякувала за підтримку усім, хто долучився до проведеного заходу.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.