зображення viber 2023 03 04 19 23 59 616

4 березня відбулась відкрита першість Старокостянтинівської міської територіальної громади та Старокостянтинівської ДЮСШ з волейболу серед дівчат, присвячена Міжнародному дню прав жінок і миру.

У змаганнях брали участь команди дівчат 2006 р. н. і молодшого віку. У спортивній першості змагалися учениці Самчиківської ЗОШ І–ІІІ ступенів та учениці відділення волейболу, які займаються на базах ЗЗСО міста — ЗОШ № 3, ЗОШ № 7 і ЗОШ № 8. Ґендерний паритет змагань дотримано — учасниками були також хлопці 2010 р. н., які братимуть участь у чемпіонаті області, а згодом і в Дитячій лізі України серед своїх однолітків.

Ігри проводились у двох підгрупах (ЗОШ № 3 і ЗОШ № 1). Перше місце виборола команда дівчат ЗОШ № 3, друге місце посіла наймолодша команда — юнаків, третє зайняла команда дівчат ЗОШ № 7.

Команди-призери змагань отримали грамоти, медалі і цінні подарунки  від відділу молоді та спорту виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради. Також окремо відзначили кращих гравців кожної команди. До змагань вихованок і вихованців підготували тренери: Анатолій Супрун, Валерій Пшеничний, Валерій Мережко, Галина Рудюк. Суддею першості була тренерка із волейболу Руслана Йощенко. Директорка ДЮСШ Майя Булавко подякувала за підтримку усім, хто долучився до проведеного заходу.

Поділитися