Головна

photo 2023 03 08 08 09 51

Вітаємо вас із Міжнародним жіночим днем 8 березня — днем боротьби за права жінок і міжнародний мир!

Жінка — надзвичайна, вона водночас може бути турботливою мамою і сильною керівницею, лагідною дружиною та професіоналкою на роботі. Може бути сміливою, відважною, витривалою захисницею рідної землі і зі зброєю в руках боронити Україну від ворожої навали.

Українки захищають, волонтерять, лікують, возять гуманітарку, піклуються, фасують на складах, підтримують, готують. Україна завше трималася на жіночій доброті і чуйності, працьовитості й енергійності, відданості й любові. І ви, шановні жінки, уособлюєте те найкраще, на чому стоїть наша Українська земля. Берегині роду людського, хранительки родинного вогнища, — ви із покоління в покоління передаєте традиції високої духовності, культури, працелюбства.

Сьогодні жінки нашого краю — соціально активні, не стороняться громадської і політичної роботи, беруть участь в управлінні містом, у військових діях на Сході України, допомагають армії, займаючись волонтерською діяльністю, у щоденних клопотах дбають про своїх рідних, займаються суспільно корисною працею, трудяться на виробництві, в освіті, культурі, медицині. Саме ви, як ніхто, прагнете мирного неба і сильні духом у боротьбі за щасливий завтрашній день. Ніжність і душевна витонченість поєднуються у вас із незламністю характеру, вольовитістю і відданістю. У цей нелегкий для України час ви є джерелом віри та надії, справжніми українськими берегинями. Молитви мільйонів українських жінок невидимим омофором вкривають і захищають Україну, кожного захисника і захисницю, які боронять Українську землю, кожну сім’ю і дитину.

Усім вам, таким прекрасним і таким різним, сердечно бажаємо здоров’я, добра, здійснення усіх життєвих планів, мрій та надій! Щоб кожен день вашого життя був світлим і сонячним, дарував приємні несподіванки і душевний комфорт! Зі святом, рідні, кохані, дорогі, прекрасні. Нехай весна живе у вашому серці. А настрій нехай забезпечать ті, хто поряд, хто любить вас і кого любите ви.

Найкращий подарунок — наша Перемога, яка принесе мир Україні. І в цій перемозі внесок жінок-українок буде визначальним!

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                         Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.