Головна

DSC 0569

Минає 79 років відтоді, як Старокостянтинівщину звільнили від нацистських окупантів. Наш край, як і вся Україна, зазнали величезних втрат у важкій боротьбі проти ненависного ворога. Невгамовний біль утрати близьких відчула чи не кожна родина. Пам’ять про війну й досі ятрить наші серця.

У цей день низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю тих, хто віддав життя в жорстокій битві за свободу. Висловлюємо слова глибокої вдячності ветеранам, учасникам Другої світової війни, партизанам, дітям війни, тим, хто героїчно боронив рідну землю зі зброєю в руках і самовіддано працював у тилу, хто загинув, визволяючи рідний край від нацистських окупантів. Всім, хто відстояв наші місто і села, виявив нездоланну мужність та незламність духу. Подвиг воїнів-визволителів непідвладний часу.

Ми пишаємося мужністю, героїзмом, силою духу наших ветеранів, які у ті пекельні роки звільнили рідну землю, а потому відбудували край та плекали наше мирне майбутнє. Ви залишаєтеся для нас прикладом патріотизму та палкої любові до Батьківщини. Спливають десятиріччя, але ми завжди з глибокою шаною згадуємо героїв, які ціною власного життя виборювали мир та спокій на Українській землі.

Цьогоріч День визволення від нацистських окупантів набуває особливого значення, адже у 1939-1945 ворогом були нацисти, а тепер це рашисти – російська версія імперських амбіцій і фашизму. І нині Україна звільняє свої землі і боронить світ від нових фашистів.

Висловлюємо вдячність військовослужбовцям, учасникам добровольчих формувань, волонтерам, благодійникам, усім, хто на місцях своєю наполегливою працею робить внесок у перемогу над ворогом і наближає її щодня.

Сучасні захисники України – гідні слави визволителів Другої світової, а тому ми пишаємось героїзмом, силою духу і мужністю наших героїв, твердо віримо у нашу Перемогу. Віримо, чекаємо, наближаємо!

Слава всім, хто боровся з нацизмом у роки Другої світової війни!

Слава всім, хто б’ється за Україну сьогодні!

Слава нашому народу, який увійде в історію!

Слава Україні!

З повагою,

міський голова                                                                          Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.