Головна

Tax 8

15 березня у Старокостянтинові керівник Головного управління ДПС у Хмельницькій області Ірина Зленко провела робочу зустріч із представниками бізнесу, під час якої сторони обговорили актуальні питання наповнення бюджету в період воєнного стану. До активного обговорення долучалися керівники підрозділів податкової служби Хмельниччини, Старокостянтинівський міський голова Микола Мельничук та очільники Миролюбненської та Староостропільської територіальних громад.

Під час наради учасники зустрічі подискутували і, як результат, порозумілися щодо багатьох нагальних питань: оподаткування ПДВ у період дії воєнного стану, питання реєстрації податкових накладних/розрахунків, коригування до податкових накладних, погашення податкового боргу, критеріїв кризовості підприємств, сплат акцизного податку тощо. Податківці наголосили на необхідності прозорого і відкритого ведення бізнесу, важливості застосування РРО/ПРРО, сплати єдиного податку, деклараційної кампанії 2023, офіційному оформленні найманих працівників та дотриманні трудового законодавства із залученням до цих процесів потенціалу громад, адже зворотний зв'язок із платниками податків — важливий чинник комунікацій у законодавчому полі воєнного сьогодення.

Міський голова Старокостянтинова Микола Мельничук зауважив, що офіційна сплата податків для підприємця — запорука його подальшого розвитку і становлення. Натомість, спираючись на простий розрахунок, ті, хто прикривається тіньовими схемами, врешті і більше втрачають. Також голова принагідно виокремив і зразкові підприємства Старокостянтинівщини, які розбудовуються із дотриманням усіх вимог податкового законодавства.                  

З метою інформування платників податків про новації податкового законодавства, запроваджені на період дії воєнного стану, податківці Хмельниччини в онлайн форматі організовують тематичні  зустрічі з бізнес-спільнотою краю, долучаючи до цього роботу гарячих телефонних ліній мобільного зв’язку, Комунікаційну податкову платформу, інші сучасні застосунки.

Tax 1

Tax 3

Tax 5

Tax 4

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.