Головна

   20 березня у комунальному закладі культури "Централізована бібліотечна система" відбулася фотовиставка – конкурс «Родина – це любов та підтримка» у межах проєкту "Гармонія сімейних стосунків" завдяки підтримці UNFPA та ГО «Інноваційні соціальні рішення» за підтримки уряду Канади.
   П’ятнадцять сімей міста об’єднала ідея привернути увагу громадськості до краси та значущості родини в українському суспільстві, поділитися власним досвідом зміцнення гармонійних взаємин у парі та між поколіннями.
Крім фотосвітлин, наданих на конкурс, кожне подружжя поділилося власною історією трепетного зародження їхніх стосунків, проживання спільних радостей та подолання негараздів. Життєвий шлях кожного(-ї) з учасників(-ць) унікальний, але спільними для них є любов та повага одне до одного, які вони плекають у своїх сім'ях, даючи приклад дітям.
   Війна надала особливий відтінок сімейним фото. На окремих – військовослужбовці з дружинами та дітьми, і, звичайно, особливі емоції – міцні обійми, щирі усмішки, квіти… і чорно-білий фон. Цікаво, що три роботи, надіслані на конкурс, залишилися для організаторів(-ок) та журі конкурсу інкогніто. Їх надіслали без підписів та родинних історій, проте на фото стільки емоцій, що їх таки вирішили розмістити на фотовиставці.
   У затишному залі центральної бібліотеки зібралися члени журі, професійні фотографи(-ні) Старокостянтинова, журналісти(-ки), мешканці(-ки) громади та, власне, учасники(-ці) конкурсу із друзями та близькими. На жаль, не всі учасники(-ці) змогли бути присутніми, дехто з них зараз боронить українську землю від ворога.
   Зворушливі розповіді про родини, перегляд фоторобіт, вердикт журі, церемонія нагородження. Усе це провели з особливим настроєм – були й посмішки, і сльози, і маленькі дитячі пустощі.
   Між тим, обрати кращих журі було справді нелегко. Переможцями безумовно є усі родини-учасниці, адже у цей важкий час вони уміло зберігають сімейне вогнище, гармонію та кохання у стосунках.
   Відтак приз глядацьких симпатій – сертифікат на фотосесію – здобула родина Бухтаярових Олени та Володимира, а переможцями, за результатами оцінювання журі, стали сім’ї Шворак Андрія та Крістіни, Коцюрби Олени та Миколи, та Жиговко Вікторії та Олександра. Їм було вручено сертифікати на виготовлення сімейного фото на полотні.
   Захід провела психологиня Старокостянтинівського міського Кризового центру Тетяна Калініна. До речі, відвідати виставку всі охочі мають змогу до 27 березня.
   Конкурс сімейних фотографій «Родина – це любов та підтримка» підготовлено у межах співпраці UNFPA та ГО «Інноваційні соціальні рішення» за підтримки уряду Канади. Думки, погляди та рекомендації, викладені у цій ініціативі, належать авторам(-кам) і не обов’язково відображають офіційну політику чи позицію UNFPA, ГО «Інноваційні соціальні рішення» або уряду Канади.

виставка-криз1.pngвиставка-криз2.pngвиставка-криз3.pngвиставка-криз4.pngвиставка-криз5.pngвиставка-криз6.pngвиставка-криз7.png

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.