Рішення виконкому
УКРАЇНА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
від «10» листопада  2011р.    № 535                                                      м. Старокостянтинів

З метою створення належних умов для набуття малозабезпеченими громадянами обсягу правових знань та навичок у їх застосуванні, надання безоплатних консультацій особам, які потребують соціального захисту та підтримки, необхідних для прийняття рішень з питань державного та приватного життя, захисту їх прав і свобод, відповідно до Закону України «Про звернення громадян», Указу Президента України «Про додаткові заходи щодо забезпечення реалізації громадянами конституційного права на звернення» керуючись наказом Мін’юсту від 21.09.2011 року «Про затвердження Порядку роботи громадської приймальні з надання безоплатної первинної правової допомоги», ст.40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет міської радивирішив:1. Створити громадську приймальню з надання безоплатної первинної правової допомоги при виконавчому комітеті міської ради (далі -Приймальня) за адресою м. Старокостянтинів, вул. Ессенська, 2 бокс1.

2. Призначити координатором роботи Приймальні радника міського голови.
3. Затвердити графік роботи Приймальні:
понеділок 13.00-17.00
середа 08.00-12.00
п’ятниця 08.00-12.00
4. Координатору роботи Приймальні залучати до роботи юристів виконавчих органів ради, комунальних підприємств міста та інших структурних підрозділів ради.
5. Працівникам Приймальні керуватись Типовим Порядком роботи громадської приймальні з надання безоплатної первинної правової допомоги.
6. Координатору роботи Приймальні щоквартально до 10 числа наступного кварталу інформувати керуючого справами виконкому про роботу Приймальні:
6.1 про кількість консультацій, наданих у Приймальні, в тому числі: за характером правових питань, на які було надано консультації; за
соціальним складом громадян, яким було надано консультації; допомога у складані документів правового характеру
6.2. висвітлення в засобах масової інформації роз’яснень за результатами звернень громадян до Приймальні.
7. Контроль за роботою Приймальні покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради Янзюк В.М.
8. Рішення виконавчого комітету міської ради від 31.03.2011 року №160 «Про створення правової громадської приймальні при виконавчому комітеті міської ради» визнати таким, що втратило чинність.
 

Міський голова                                                                                                                                   Микола Мельничук

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.