Рішення виконкому

УКРАЇНА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
від «25» грудня 2014р.    № 450                                                    м. Старокостянтинів


На виконання Указу Президента України від 07.02.2008 року №109 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування», з метою забезпечення реалізації та гарантування закріплених Конституцією України прав на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування, враховуючи необхідність об’єктивного, всебічного і вчасного розгляду звернень відповідно до вимог законодавства України, керуючись п.б ст.38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про звернення громадян», виконавчий комітет міської ради 

вирішив:

1. Затвердити заходи виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права громадян на звернення та підвищення ефективності роботи з питань розгляду звернень громадян на 2015 рік, згідно з додатком 1.
2. Затвердити графік особистого прийому громадян у виконавчому комітеті Старокостянтинівської міської ради, згідно з додатком 2.
3. Затвердити склад постійно діючої комісії з питань розгляду звернень громадян при виконавчому комітеті Старокостянтинівської міської ради, згідно з додатком 3.
4. Затвердити Положення про постійно діючу комісію з питань розгляду звернень громадян виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради, згідно з додатком 4.
5. Затвердити графік проведення перевірок стану роботи зі зверненнями громадян на підприємствах, в установах, організаціях міста, згідно з додатком 5.
6. Затвердити графік особистого прийому громадян начальниками управлінь, директорів центрів, завідувачів відділів виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради, згідно з додатком 6.
7. Встановити проведення прямої телефонної лінії кожного третього вівторка місяця з 10 год. 00 хв. до 12 год. 00 хв.

8. Керівникам структурних підрозділів виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради та комунальних підприємств міста щороку до 15 липня та 15 січня подавати загальному відділу виконавчого комітету міської ради, у вигляді аналітичної довідки, інформацію про звернення громадян, для узагальнення інформації та інформування виконавчого комітету міської ради.
9. Керуючому справами виконавчого комітету міської ради (Янзюк В.М.):
- забезпечити створення необхідних організаційних і матеріально-технічних умов для проведення особистого прийому громадян;
- попередити керівників виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради про персональну відповідальність (ст. 24 Закону України «Про звернення громадян») за дотримання графіка особистого прийому громадян, обов’язкове і своєчасне повідомлення заявників про результати розгляду їх звернень.
10. Завідувачу загального відділу виконавчого комітету міської ради (Михальчук Л.В.) забезпечити постійне оприлюднення у засобах масової інформації узагальнених відомостей про організацію роботи зі зверненнями громадян у виконавчому комітеті міської ради.
11. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради Янзюк В.М.



Перший заступник 
міського голови                                                                                                           В.Богачук

Поділитися

Завантажити:
Download this file (450 про організацію роботи із звернень громадян (1).doc)Додатки[ ]

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.