Проекти регуляторних актів для обговорення, в тому числі аналіз регуляторного впливу

Проект рішення
виконавчого комітету міської ради

від «__» січня 2016 р. № м. Старокостянтинів

 

Розглянувши звернення Старокостянтинівської міської спілки приватних перевізників, розрахунки доходів і витрат по перевезенню пасажирів, з метою забезпечення стабільної прибуткової роботи перевізників і надання якісних послуг населенню, відповідно до Законів України «Про автомобільний транспорт», «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», наказу Міністерства транспорту та зв’язку України від 17.11.2009 року №1175 «Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту», керуючись ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

вирішив:

1. Встановити з 01 лютого 2016 року вартість проїзду пасажирів на міських маршрутах загального користування у звичайному режимі руху у розмірі 4 грн. 00 коп.
2. Рішення виконавчого комітету міської ради від 19 березня 2015 року №80 «Про встановлення вартості проїзду пасажирів на міських маршрутах загального користування в м. Старокостянтинів» визнати таким, що втратило чинність.


Міський голова М. Мельничук

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.