ЗДІЙСНЕННЯ ДЕРЖАВНОЇ РЕГУЛЯТОРНОЇ ПОЛІТИКИ  У 2020 РОЦІ

Міською радою та її виконавчим комітетом регуляторна діяльність здійснювалася з дотриманням вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

Протягом звітного року на місцевому рівні реалізація державної регуляторної політики відбувалася з урахуванням вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», Постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2004 № 308 «Про затвердження методик проведення аналізу впливу та відстеження результативності регуляторного акта».

Відповідно до ст. 7 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» до 15 грудня 2019 року було затверджено план з підготовки проектів регуляторних актів на 2020 рік.

Рішенням виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради від 28 листопада 2019 року № 360 затверджений план діяльності з підготовки регуляторних актів виконавчим комітетом у 2020 році, який оприлюднений в газеті «Наше місто» та розміщений на офіційному сайті виконавчого комітету міської ради в розділі «Регуляторна політика». Рішенням виконавчого комітету міської ради від 16.01.2020 № 7 п.2 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 28 листопада 2019 року № 360» внесено зміни до плану регуляторної діяльності.

Рішенням Старокостянтинівської міської ради від 25 жовтня 2019 року №24/37/VII затверджений план діяльності підготовки проектів регуляторних актів на 2020 рік, який оприлюднений в газеті «Наше місто» та розміщений на офіційному сайті виконавчого комітету міської ради в розділі «Регуляторна політика». 

Дані плани оприлюднено в газеті «Наше місто» та розміщені на офіційному сайті виконавчого комітету міської ради в розділі «Регуляторна політика».

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності» з метою отримання пропозицій та зауважень в газеті «Наше місто» від 19 грудня 2019 року та на сайті виконавчого комітету міської ради оприлюднений проєкт регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу до проєкту рішення виконавчого комітету міської ради «Про Порядок розміщення зовнішньої реклами у місті Старокостянтинові». 12 лютого 2020 року проведено громадські слухання по обговоренню проєкту рішення виконавчого комітету міської ради «Про Порядок розміщення зовнішньої реклами у місті Старокостянтинові». Рішенням виконавчого комітету міської ради від 12 березня 2020 року № 76 «Про Порядок розміщення зовнішньої реклами у місті Старокостянтинові» затверджено порядок розміщення зовнішньої реклами.

Відповідно до Закону України «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності» з метою отримання пропозицій та зауважень в газеті «Наше місто» від 16.04.2020 року та на сайті виконавчого комітету міської ради оприлюднений проєкт регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу до проєкту рішення сесії міської ради «Про встановлення місцевих податків та зборів на 2021 рік на території міста Старокостянтинова». Рішенням сесії міської ради від 03 липня 2020 року № 24/41/VII Про встановлення місцевих податків та зборів на 2021 рік на території міста Старокостянтинова» визначено ставки місцевих податків і зборів, які будуть діяти на території м. Старокостянтинів з 1 січня 2021 року.

Поділитися