Сучасні технології відкривають перед людиною безліч можливостей. Сьогодні можна через мережу Інтернет замовити послуги та товари, оплатити рахунки та отримати консультацію. Проте засилля телебачення та комп’ютеру забирає у людей важливу частину їхнього життя – ту частину, яку раніше вони присвячували сім’ї.

Подружнє спілкування може сприяти покращенню або, навпаки, погіршенню стосунків. Це, власне, стосується не тільки подружнього, а й будь-якого іншого спілкування.

Нещодавно в РЦРРД проводився семінар-тренінг для батьків «Вирішення конфліктних ситуацій у родині», метою якого було надати сім’ям досвід вирішення конфліктних ситуацій за допомогою ефективних та адекватних способів спілкування.

 В тісній дружній атмосфері учасники тренінгу намагались знайти відповіді на важливі питання, ділились досвідом, отримували корисні поради спеціалістів щодо вирішення конфліктів з членами сім’ї.

Далеко не кожна сім’я в нашому місті може звернутись до психолога з приводу вирішення певних питань. В РЦРРД батьки мають таку можливість – окрім лекційних занять,тренінгів, клубів спілкування, відеолекторіїв та круглих столів для всіх бажаючих проводяться індивідуальні консультації з психології, медицини та педагогіки та надаються послуги інформаційної бази. Тож запрошуємо  до співпраці у нашій головній задачі – вихованні майбутнього покоління.

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

Поділитися