Кризовий центр

 

 

Чи є серед ваших рідних, друзів, сусідів або просто знайомих сім’ї, де чоловік б’є жінку? Скільки часу це триває? Він підняв на неї руку і жінка пішла від кривдника? Чи може це продовжується роками й уже нікого не дивує?
Статистика свідчить, що жінки, які страждають від домашнього насильства, рідко йдуть від чоловіка або звертаються по допомогу до міліції та соціальних організацій, які можуть допомогти припинити знущання: знайти тимчасовий притулок, вирішити що робити далі, зняти емоційне напруження та стати психологічно більш сильною особистістю.
З метою попередження насилля в сім’ї  Старокостянтинівський міський Кризовиий центр
16 травня 2013 р. провів тренінг для жінок, які перебувають на обліку у міськрайонному  центрі зайнятості.
Мета тренінгу: сформувати навички і вміння запобігати насиллю в сім’ї та вміння домовлятися; показати можливості спілкування як засобу врегулювання конфліктів і налагодження стосунків.
На тренінгу були присутні 23 жінки. Тема була досить актуальною та цікавою для учасників. Жінки отримуючи інформацію та беручи активну участь у роботі проявили свою чутливість та емоційність переймаючись тематикою тренінгу. По завершенню заходу  учасники зверталися із своїми особистими питаннями до спеціалістів Кризового центру.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.