Кризовий центр

30 листопада 2013 року в рамках акції “16 днів проти насильства” Старокостянтинівський міський Кризовий центр спільно із управлінням освіти та Радою старшокласників міста провели вуличну акцію «Ця рука ніколи не вдарить дитину», метою якої було привернути увагу до проблеми насилля над дітьми.
Дана акція проходила на площадках біля торгівельного центру болгарського містечка та Старокостянтинівської ЗОШ І-ІІІ ст. № 8.
Члени Ради старшокласників, працівники Кризового центру та  завідувач організаційно-масовим відділом центру дитячої та юнацької творчості Старкова Ірина Борисівна з’ясовуючи у перехожих їх думку про насилля та його прояви, залучали жителів міста підтримати акцію, залишивши слід від долоні на плакаті з написом: «Ця рука ніколи не вдарить дитину», як згоду із висловом: «Любов – найкращий спосіб виховання».
Жителі міста досить активно підтримали акцію, було висловлено чимало різних поглядів щодо виховання дітей. На жаль звучали і такі: «Колись бив!», «Іноді треба вдарити!», хоча більшість із учасників акції підтверджували, що вони проти насилля над дітьми у будь-яких проявах. І це підтвердили понад 200 учасників акції, які залишили відбитки своїх долонь у підтримку виховання дітей без насилля.
Як позитив дана акція дала можливість кожному задуматись над тим, що є важливіше, щоб діти боялися своїх батьків чи любили та поважали.
Організатори акції дякують всім, хто долучився до її проведення. Особлива вдячність активним та прогресивним членам Ради старшокласників міста.

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.