Кризовий центр

Працюючи з різними категоріями дітей, стикаємося з проблемою – вони не усвідомлюють   форм жорстокої поведінки та не знають  законодавчої бази стосовно цього питання. Внутрішня пасивність і страх  перед наслідками розголошення ситуації , а також брак знань щодо органів та установ, що захистять та допоможуть  у складній ситуації, сприяють замовчуванню проблем. Це спричиняє безліч негараздів (зокрема психологічних) у майбутньому.
16  липня  2014 року  у позаміському  дитячому оздоровчому таборі «Калинівка» с. Калинівки, Старокостянтинівського району  працівниками Кризового центру був проведений  тренінг «Ми проти насильства».  Організатором даного заходу  виступив  міськрайонний  Центр зайнятості.
Основним завданням тренінгу стало усвідомлення фактів насильства щодо себе та інших, нейтралізація тверджень «таке тільки в мене трапилося», навчання учасників говорити про насильство. Також обов’язковим є повідомлення наприкінці заняття адреса та телефони, за якими слід звертатись по допомогу.
Метою даного заходу є формування в молодіжному середовищі позитивний імідж здорової людини, діагностика та виявлення форм насильства, ознайомлення із видами насильства.
Тренінг пройшов у доброзичливій атмосфері. Діти були активними та проявляли свій інтерес до поставленої теми. Було проведено ряд ігрових та рухливих вправ. По завершенні тренінгу були роздані  інформаційні пам’ятки, а також проведено анонімне  анкетування.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.