Кризовий центр

Жінки більше страждають від домашнього насильства, ніж від пограбування, зґвалтування незнайомими людьми і автомобільних аварій. Та в багатьох випадках вони не розповідають про це друзям і знайомим, а також не звертаються до правоохоронних органів, дозволяючи роками знущатися над собою–із почуття страху, сором’язливості чи скрутних матеріальних обставин. Як результат–матері, жінки, дочки, постійно знаходяться у стані стресу, втрачають не тільки впевненість в собі, але і своє здоров’я.
З метою попередження насилля в сім’ї Старокостянтинівський міський Кризовиий центр 17 липня 2014р. провів тренінг для жінок, які перебувають на обліку у міськрайонному Центрі зайнятості. Метою тренінгу було сформувати навички і вміння запобігати насиллю в сім’ї та вміння домовлятися; показати можливості спілкування як засобу врегулювання конфліктів і налагодження стосунків.
На тренінгу були присутні 13 жінок. Тема виявилася досить актуальною та цікавою для учасників. Жінки отримуючи інформацію та беручи активну участь у роботі проявили свою чутливість та емоційність переймаючись тематикою тренінгу. По завершенню заходу  учасники проявили бажання проводити такі тренінги частіше.

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.