Кризовий центр

25 листопада – Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок та гендерної нерівності. Щороку, в усьому світі проходить акція «16 днів проти гендерного насильства». З 2000 року Україна також приєдналась до глобального руху. Відтак, з 25 листопада по 10 грудня, по всій Україні, проходять ряд інформаційних заходів, основна ціль яких протидія та запобігання гендерному насильству, зокрема насильству щодо жінок.
В рамках акції Старокостянтинівський міський Кризовий центр щорічно проводить профілактичні заходи (лекції, семінари, тренінги, засідання «круглих столів») метою яких є попередження насильства в сім’ї
Кризовий центр закликає усіх жителів міста не залишатися байдужими до такого явища, як насильство в сім’ї та підтримати акцію.
Долучитись  до проведення акції може:
- кожна особа, своїми власними діями: розповісти, підтримати, порадити;
- кожна організація, що вирішила скласти свій власний план дій або провести будь-який захід спільно з іншими організаціями;
- кожна особа, яка говорить вголос про неприпустимість вчинення психологічного, фізичного та інших видів насильства, про зґвалтування та про приниження жінок і дівчат, чоловіків і хлопців на роботі, в родині, серед друзів чи колег.
  Адже тільки разом ми зможемо зламати стіну мовчання, що існує навколо цієї теми та виховати  здорове зростаюче покоління.
 
Адреса Старокостянтинівського міського Кризового центру - вул. Миру 1/151 (приміщення поштового відділення), тел. 4-52-09.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.