Кризовий центр

12 березня 2015 року в приміщенні Старокостянтинівського міського Кризового центру  для учнів 9-Б класу Старокостянтинівського ліцею ім. М.С.Рудяка, був  проведений тренінг «Шлях до себе». На меті якого було, підвищити рівень знань підлітків про особливості статі, статеві стосунки, сформувати у підлітків коректне ставлення до цих питань під час спілкування з однолітками на означені теми. Тренінг проводили фахівці центру  психолог центру Андрійчук Любов Іванівною та соціальний працівник центру  Яворська Жанна  Анатоліївна.
Розглядалися такі поняття, як: дружба, кохання, стать, статевий розвиток, статеві стосунки, сексуальність, наслідки статевих стосунків, толерантне відношення до протилежної статі. Саме таким чином ми можемо навчити наших дітей  будувати свої відношення у майбутньому із партнерами, шанобливо відноситися до протилежної статті, для того щоб сформувати здорову та щасливу сім’ю,  здорове ставлення один до одного та запобігти насильницьким діям у подальшому житті.
Як підсумок тренінгу «Шлях до себе» було проведено анкетування учасників. З аналізу проведеного анкетування були зроблені висновки, що тема статевого дозрівання та статевих стосунків як ніколи є досить актуальною і необхідною в обговоренні для сучасного підростаючого покоління, є багато питань та бажання обізнаності на дану тематику, які хвилюють підлітків.

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.