Кризовий центр

Діти проти насильства!
  25 листопада 2016року Старокостянтинівсьий міський Кризовий центр спільно із Центральною районною бібліотекою розпочати  розпочали інформаційну кампанію «16 днів проти насильства».
  В рамках акції був проведений форум «Дитинство без насильства» із  учнями  8-х класів Старокостянтинівського ліцею імені Рудяка.
  Метою проведення Форуму було створити простір для спілкування та взаємодії школярів, напрацювання ними нових та передових ідей щодо протидії домашньому насильству.
  У ході заходу учасники були ознайомлені з різними видами насильства, переглянули соціально-тематичні відеоролики , спробували себе у ролі депутатів пропонуючи свої заходи проти насилля на місцевому та державному рівні.
  Психологам Центру вдалося навчити учасників говорити про насильство та  зрозуміти. що усе залежить від поведінки та бажання змінити своє життя на краще, не бути байдужим до даної теми та докладати зусиль для подолання насильства в сім’ї.
  Корисним доповненням до заходу стала інформаційна виставка «Насильство. Стосується кожного».
  Щиро вдячні за плідну співпрацю Центральній районній бібліотеці, за активну участь   Старокостянтинівський ліцей імені М.Рудяка, за підтримку Управління  соціального захисту населення виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.