Кризовий центр

29 листопада 2016 року в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» фахівці Старокостянтинівського міського Кризового центру провели відеолекторій на тему: «Висвітлення проблеми домашнього насильства» для учнів 41гр. Старокостянтинівського НВК «Спеціалізована школа I ступеня, гімназія» Старокостянтинівської міської ради Хмельницької області імені Героя України Сергія Михайловича Бондарчука.
Метою даного заходу було зацікавити та привернути увагу учнів до даної тематики та висвітлити шляхи вирішення цієї проблеми; сформувати в них нетерпимість до будь-яких видів насильства в родині; розвинути навички критичного аналізу візуальних матеріалів.
Діти мали можливість переглянути соціальні реклами та відео в яких демонструвалися види та прояви насильства в сім’ї а також шляхи його подолання, та гасла щодо його припинення. Кожен з них мав можливість обговорити із фахівцями Центру масштабність проявів даного явища, поділитися своїми поглядами щодо даної тематики. Було охоплено 28 учнів.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.