ваХЭгТРЭЭп 1

29 листопада 2022 року розпочато курси самооборони «Захисти себе» для жінок та дівчат в рамках Всесвітньої кампанії "16 днів проти насильства".

На жаль, кожна дівчина чи жінка може виявитися об’єктом грабіжу або насильства. Напади на жінок в основному відбуваються або з метою пограбування, або з метою сексуального насильства та домашнього насильства.

Існує стереотип, що жінка не може чинити опір нападнику чоловікові. У більшості випадків це дійсно так, але, якщо дівчина психологічно і фізично підготовлена, ситуація може кардинально змінитися.

Вміти захистити себе зобов’язана кожна дівчина та жінка!

Старокостянтинівський міський Кризовий центр завдячує керівнику Молодіжної ГО Спортивний клуб "Вулкан" Сергію Мартинюку та керівнику ГО Спортивного клубу "Антей" Івану Грозяну за сприяння у проведенні курсу самооборони для жінок та дівчат.

ЧОМУ ВИ НАВЧИТЕСЬ?

Після проходження курсу жіночої самооборони, Ви будете знати, що робити у разі нападу!

Ви навчитеся контролювати свій страх і давати відсіч своєму противнику. Правильно і швидко оцінювати ситуацію, застосовувати прийоми жіночої самооборони. Вивчите звільнення від захватів, правильну атаку і грамотний захист. Ви зможете перетворити будь-який предмет з Вашої сумочки на знаряддя самозахисту (ручку, пилку, кредитну картку, парасольку, телефон і т.д), вивчивши основи роботи з предметами.

TВаХЭгТРЭЭп 2

Поділитися