Кризовий центр

y O2h7Yd0D5A2AbJWOR0BpBswvbDYu2o

Попри усі жахіття, що принесла війна, вона зробила українців сміливішими та щирішими у прояві своїх почуттів. Постійне відчуття небезпеки та скороминучості життя згуртувало і спонукало до переосмислення сімейних цінностей та орієнтирів.

Страх втратити кохану людину, залишити найважливіші слова несказаними, надав сміливості та підштовхнув до відвертості у розмовах один з одним. Кожен із нас усвідомив, наскільки важлива підтримка, довіра та любов у важкі часи. Про ці зміни свідчить те, що у 2022 році в Україні було укладено майже на 23% більше шлюбів, аніж у 2021 році.

Однак одруження, або початок спільного проживання — це лише перший крок до захопливої мандрівки, що має назву Сімейне життя. Кожен робить цей крок, сповнений коханням та щирими мріями про щасливе майбутнє, однак іноді пара не витримує випробувань, які трапляються на їхньому шляху і почуття гаснуть, стосунки руйнуються, залишаючи по собі біль, розчарування та пустку в душі.

Задля того, щоб допомогти зберегти найсвітліше почуття, що є між людьми, навчитися взаємній підтримці, у Старокостянтинівській МТГ розпочинаються тренінгові заняття, спрямовані на вивчення основ побудови гармонійних партнерських сімейних стосунків. На заходи запрошуються пари, які планують одруження або спільне проживання, подружні пари, які цікавляться темою побудови гармонійних стосунків. На заняттях учасники матимуть можливість оцінити власні стосунки під новим кутом зору та віднайти практичні способи їх покращення, отримають знання про кризи подружнього життя, способи їх подолання, про шляхи вирішення конфліктів у парі та багато іншої цікавої інформації.

За додатковою інформацією та для запису просимо звертатися за телефонами: 0974592691 — Тетяна, 0633446807 — Роман.

Тренінгові заняття підготовлені у межах співпраці UNFPA та ГО «Інноваційні соціальні рішення» за підтримки уряду Канади. Думки, погляди та рекомендації, викладені у цій публікації, належать авторам і не обов’язково відображають офіційну політику чи позицію UNFPA, ГО «Інноваційні соціальні рішення» або уряду Канади.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.