Управління соціального захисту населення

Благодійний проєкт «Коло Турботи» створений ГО «Центр Соціального Лідерства» та Дитячим фондом ООН в Україні (UNICEF), під патронатом НДСЛ «ОХМАТДИТ» МОЗ України.

Війна – це найстрашніше, що могло статися з кожним із нас змінивши наше життя назавжди та поставивши під загрозу велику кількість речей, які раніше здавалися буденністю. Чимало людей сьогодні переживають постійну тривогу, гнітючий страх за власне життя, тотальне спустошення та хронічну втому. Тому психологічний стан та психічне здоров'я є вкрай важливим. Особливо це стосується маленьких діток, які знаходилися під обстрілами, були змушені переховуватися в підвалах чи бомбосховищах або покинути свій дім та переїхати у безпечні зони. Пережитий досвід матиме непоправний вплив на майбутнє дитини, який проявлятиметься у вигляді фізичного та/або психічного захворювання, проблемах у спілкуванні з оточуючими, невпевненості у власних силах, депресивних станах та навіть схильності до самогубства. Тому важливо діяти негайно. Виявляти ознаки такої травми та надавати професійну екстрену психологічну допомогу.

        

Дізнайся чи є у твоєї дитини ознаки стресу: https://test.cc.socialbusiness.com.ua/.

За необхідності записуйся на консультацію з психологом онлайн.

https://docs.google.com/…/1sMGcbmlXjoSSkk3OX9RRAzZ…/edit    або

        

телефонуйте на гарячу лінію за номером 0800 33 13 91 з 16.00 до 20.00 щодня. Спеціалісти гарячої лінії нададуть психологічну підтримку батькам при гострих стресах під час війни.

Додаткову інформацію можна отримати

Центр соціального лідерства: https://www.facebook.com/care.circle.ua, https://www.instagram.com/care_circle_ua/

Коло турботи

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.