Головна

07 12 2021 самоврядуванняШановні депутати, працівники і ветерани самоврядних органів, активісти самоврядування!

Дорога Старокостянтинівська громадо!

Вітаємо вас з нагоди Дня місцевого самоврядування!

Традиція відзначення цього свята є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні. Відтак День місцевого самоврядування – свято всієї нашої територіальної громади, свято кожного її мешканця, адже разом ми громада, яка вирішує питання місцевого значення, що відіграють вирішальну роль у розвитку та розбудові нашого краю, забезпеченні його життєдіяльності. На нас лежить відповідальність за благоустрій громади, підвищення якості адміністративних послуг, реалізацію задумів та перспективних планів – тобто підвищення рівня життя всіх краян.

У спільних зусиллях нашим орієнтиром є самодостатня і заможна Старокостянтинівська міська територіальна громада, де наші громадяни демократично, виважено, ефективно вирішують усі питання місцевого значення, дієво впливають на ухвалення рішень щодо життєдіяльності краю, отримують якісні послуги, живуть повноцінним життям в успішній країні. Діяльність Старокостянтинівської міської ради є відкритою і спрямованою на задоволення життєвих потреб краян. Порядок денний формується з урахуванням першочерговості тих злободенних питань, вирішення яких дасть можливість громаді й далі стабільно розвиватися та впевнено дивитися в майбутнє.

Загалом, майбутнє нашої держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування, як важливого інституту реального народовладдя і засобу реалізації інтересів територіальних громад. За потужним місцевим самоврядуванням із відповідними повноваженнями й реальними можливостями – майбутнє України. Власне такі орієнтири мають визначати основу нинішнього реформування, зокрема й задля реалізації інтересів створених територіальних громад, забезпечення комунікація між владою та народом, створення належних умов для повноцінної участі громадян у розв’язанні суспільних проблем.

Висловлюємо вдячність депутатам міської ради, членам її виконавчого комітету, працівникам структурних підрозділів, які демонструють сумлінність у роботі, професіоналізм, відповідальність. Хай ваша праця буде плідною, хай хороші започаткування принесуть вагомі здобутки, а всі задуми втілюються на благо громади!  Особливі слова подяки ветеранам самоврядування, які віддали часточку своєї душі в його становлення і розвиток. Нехай ваш багатий досвід стане часткою творчої роботи кожного з нас.

Дорогі старокостянтинівці, шана вам за любов до рідного землі, щоденну працю, активність у громадсько-політичному житті. Усім, хто працює на благо нашого краю і громади, кожній родині, кожному жителю щиро бажаємо передусім міцного здоров’я, миру та благополуччя, наснаги, витримки, оптимізму, твердої віри у щасливе майбутнє рідного Поділля та всієї України!

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.