Головна

1 2

19 грудня, на площі біля приміщення міської ради урочисто відкрили головну ялинку міста.

З нагоди відкриття ялинки було проведено розважальну програму для дітей. Учасників свята привітав міський голова Микола Мельничук.

«Настає час чудових зимових свят. Найпершим із них є День Святого Миколая – улюблене свято дітей та дорослих. Діти з особливою цікавістю чекають на бажані подарунки, а повсякденне життя дорослих наповнюється відчуттям радості та сімейного затишку. Вітаю усіх зі святом – із Днем Святого Миколая! Щиро бажаю, щоб позитивні емоції, пов'язані з цим святковим днем, ніколи не згасали у вашій душі, наповнюючи серця добротою та натхненням. Нехай у кожній сім'ї панують щастя, злагода та благополуччя!», - сказав Микола Мельничук.

Організатори підготували солодкі подарунки для дітей, які прийшли на свято.

Також на території замку князів Острозьких розпочала працювати резиденція Святого Миколая. У цей день Святий Миколай разом зі своїми помічниками пройшли святковою ходою від замку до головної ялинки. Помічники Миколая пригощали перехожих солодощами та запрошували долучитися до святкування. А ввечері дітки спілкувалися із Миколаєм у його резиденції, розповідали йому про свої бажання, захоплення, розказували віршики та отримували медові пряники у подарунок.

1 44

1 43

1 30

1 31

1 41

1 40

1 39

1 38

1 37

1 36

1 35

1 34

1 33

1 32

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.