Головна

Привітання з Різдвом Христовим! | Красилів РДА

Щиросердечно вітаємо усіх християн західного обряду із величним святом Різдва Христового. Воно сповнює нас світлими надіями, упевнює в переможній силі правди і добра та є символом злагоди і любові; спонукає до взаєморозуміння та єдності заради благополуччя України.

Різдво – свято надії на краще, оповите таємничістю та родинним затишком. У кожну сім’ю, у кожну оселю воно несе радість і тепло стосунків й однаково зігріває всіх християн світу, незалежно від того, до якої нації належать чи які релігійні традиції вони сповідують.

Хай же у ці святкові дні всі наші молитви та побажання долинуть до неба і зійдуть Божим благословенням на наших рідних і близьких. Нехай Різдво буде світлим і радісним святом, а яскрава Різдвяна зірка осяває ваш життєвий шлях добром, миром, злагодою, милосердям. Нехай Господь зміцнить нашу силу духу та віру, а божественна благодать увійде в кожен дім. Бажаємо усім тепла, щастя і радості. Хай додається міцне здоров’я та удача, хай множаться добро й благополуччя. Хай у нашій неньці-Україні запанує мир!

Гарних і радісних Різдвяних свят!

З повагою,
міський голова                                                                                              Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                                        Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.