Головна

maxresdefault

Вітаємо вас з професійним святом – Днем медичного працівника. Це хороша нагода з повагою вкотре висловити подяку тим, хто охороняє і підтримує найдорожче для кожної людини – життя та здоров’я. Тож прийміть, шановні, щирі вітання і безмежну вдячність за ваші чуйні серця, за врятовані життя, за повернуте здоров’я мешканців нашої громади!

Свято своєї професії ви зустрічаєте в непростих умовах воєнного стану в Україні. Багато з вас, не шкодуючи сил і часу, приймає на себе важкий тягар людського болю і страждань, оберігаєте найцінніше, що є у людини – її життя. Особлива подяка за це і доземний уклін військовим медикам! Сердечне спасибі адресуємо також медикам доброї волі та волонтерам за самовідданість і терпіння у такий нелегкий для держави час, за тисячі врятованих життів, відновлене здоров’я українців – захисників рідної землі.

З нагоди професійного свята низький уклін усім працівникам охорони здоров’я за сумлінність і невтомну працю. Нехай сторицею повертається до вас добро й увага, даровані людям. Нехай у ваших домівках завжди панують щастя і злагода. Міцного здоров’я, благополуччя і добра вам та вашим родинам! Хай ваші знання, досвід, професійність будуть затребуваними саме у мирний час. Нехай якнайшвидше скінчиться війна Перемогою нашої України!

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                            Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.