Головна

60e14e5f9f98f226742858

Вітаємо вас із Днем Національної поліції України – Вашим професійним святом, яке засвідчує визнання на державному рівні особливої ролі правоохоронних органів в підтриманні законності, правопорядку та наданні кваліфікованої допомоги громадянам.

У вас мужня та відповідальна місія: оберігати від злочинних зазіхань злагоду і спокій українців, їх життя, здоров’я та майно, захищати інтереси держави і суспільства. Особливої актуальності це набуває в умовах воєнного стану.

Саме від вас залежить наш спокій в громаді – і ви посилюєте готовність захищати наших краян. Кожен із поліцейських Старокостянтинівщини з честю виконує поставлені завдання із зміцнення законності й правопорядку, сумлінно ставиться до виконання службових обов’язків та старається своєю працею убезпечити нас від неприємностей.

У день професійного свята бажаємо вам завжди зберігати стійкість духу, виявляти притаманну вам принциповість та вміння невідкладно приймати правильні рішення. Нехай кожен день вашої служби супроводжується успіхами і озивається лише людською вдячністю, нехай береже вас доля. Міцного вам здоров’я, родинного тепла та затишку, успіхів у службі, здобутків в ім’я мирної України!

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.