Головна

photo 2022 08 14 11 16 46

Прийміть найщиріші привітання з професійним святом!

У ваших руках – складна і відповідальна справа, яка вимагає щоденного та сумлінного її виконання і не завжди помітна стороннім. Однак ви, як ніхто інший, знаєте, що саме у вашій роботі ціна помилок занадто висока, адже забезпечуючи профілактику, діагностику й лікування тварин, гарантії якості й безпеки сільгосппродукції, ви відвертаєте загрозу для життя і здоров’я жителів нашої громади.

Приємно усвідомлювати, що люди, які працюють у цій галузі медицини, – віддані своїй професії, для вас робота – це і покликання, і вічний неспокій, і щоденна копітка праця. Бо ж саме ваш фах вимагає любові до тварин, співчуття, швидкого прийняття рішень у нестандартних ситуаціях, сміливості, фізичної сили й витривалості, емоційної стійкості, спостережливості, доброї пам’яті, логічного мислення, готовності до усвідомленого ризику й особистої відповідальності.

Бажаємо вам, вашим рідним і близьким родинного затишку, надії на щасливе мирне майбутнє в рідній Україні, прихильності долі і процвітання, успіхів у здійсненні намічених планів! Хай усе добре, зроблене з душею і натхненням, повертається до кожного з вас сторицею!

З повагою,
міський голова                                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                         Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.