Головна
День підприємця в Україні 2021: дата, історія та привітання зі святом
У першу неділю вересня у нашій державі відзначається День підприємця.
Це свято енергійних, ініціативних людей, які розпочали і успішно розвинути власну справу. Проявляючи ділову ініціативу і наполегливість, ви сприяєте реалізації реформ в Україні, підвищенню конкурентоспроможності вітчизняної продукції, розширенню асортименту товарів і послуг та працюєте на потреби кожного споживача. Малий і середній бізнес – основа поступального розвитку економіки держави. Від підприємців багато в чому залежить створення нових робочих місць, наповнення бюджету і, відповідно, соціальна стабільність у суспільстві. Соціально орієнтований бізнес є великою підмогою для громади і влади у вирішенні найбільш актуальних питань розвитку території нашої громади та соціального захисту населення. А відтак тільки спільними зусиллями ми зможемо досягти європейських стандартів життя та соціального забезпечення.
Ваш внесок, шановні підприємці, у розвиток нашої держави, та зокрема Старокостянтинівщини, вагомий – ви забезпечуєте населення необхідними товарами та послугами, створюєте нові робочі місця, сплачуєте податки, займаєтесь благодійною, волонтерською та спонсорською діяльністю – і це ваш неоціненний вклад у нашу Перемогу!
Тож бажаємо вам натхнення, наснаги, нескінченної енергії для розвитку та втілення нових бізнес-проектів. Нехай кожна започаткована вами справа буде вдалою і успішною, постійно зростають обсяги вашого виробництва, реалізації товарів та послуг, збільшуються надходження та прибутки! А найголовніше – МИРУ!
 
З повагою,
міський голова                                                         Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                        Олександр СТЕПАНИШИН

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.