Новини - Шевченківська районна в місті Києві державна адміністрація

Прийміть щирі вітання з нагоди Дня партизанської слави!

Плине час, та пам’ять про спротив і непокору ворогові у часи Другої світової війни житиме вічно. Важливо, що пам’ять ця є стрижнем, що єднає людей різних поколінь, адже безсмертний подвиг партизанів і підпільників назавжди буде для кожного з нас прикладом патріотизму, незламного духу та безмежної любові до рідної землі. У цей день ми з вдячністю складаємо шану колишнім партизанам і підпільникам, усім, хто в роки Другої світової став до нерівного бою з фашистськими окупантами – і тим, хто не дожив до повалення ворога, і тим, хто, діждавшись перемоги, не зміг втамувати біль від ран, хто через усе життя проніс біль від втрати бойових побратимів, гіркоту споминів про труднощі буднів підпілля.

Своєю хоробрістю і героїзмом, відвагою та безмежною любов’ю до Батьківщини тоді, наші підпільники довели усьому світові, що Україна ніколи не скориться загарбникам. Україна знову доводить це світові. І тепер, коли війна знову зaтьмapилa наше небо, кpaщi сини i доньки українського народу зі зброєю в руках захищають рідну землю, відстоюють омpiяну поколіннями свободу Укpaїнської держави, боронять одвічне право народу на волю, соборність і незалежність. Активно проводять підпільну роботу на тимчасово окупованих територіях наші партизани. Героїчна щоденна робота у жорсткому, небезпечному ритмі крок за кроком наближають нашу Перемогу і мир на Українській землі!

Низько вклоняємося вам, шановні наші захисники  і підпільники, висловлюємо щиру подяку за ваш подвиг, який ми пам’ятатимемо і шануватимемо вічно! Бажаємо вам міцного здоров’я, невичерпної життєвої енергії, родинного затишку, добробуту.

Ми, українці, твердо знаємо, що об’єднавшись ми вистоїмо й переможемо, а сил надає нам отча земля та звитяжний козацький дух!

Перемога за нами!

Слава Україні!

З повагою,
міський голова                                                          Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                          Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися