osv

Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем працівників освіти, яке об’єднує всіх тих, хто відкриває нам двері у квітучий сад знань, науки, мудрості.

Діти – наше майбутнє. І саме ви невтомно і наполегливо плекаєте це майбутнє – молоде покоління свідомих, талановитих громадян України. Ви несете людям добро, вам вірять, до вашої думки прислухаються, у вас вчаться. Завдяки вашій повсякденній праці діти долучаються до тих невичерпних скарбниць знань, які допомагають їм обрати життєвий шлях, стати справжніми фахівцями своєї справи.

Новий навчальний рік не схожий на жоден інший. У наше життя увірвалась війна, і вона наклала відбиток на наше сьогодення. Не було традиційних урочистостей 1 вересня. Але є і буде найголовніше для наших школяриків – навчання, у різних форматах дітвора мандрує цікавим світом знань.

У день свята щиро дякуємо вам, шановні освітяни,  за добросовісне служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, високий професіоналізм та життєву мудрість, новаторство та ентузіазм. Бажаємо вам успіхів у вашій благородній педагогічній діяльності, нових творчих знахідок, міцного здоров’я, творчої енергії та людської поваги. А всій нашій Україні ми бажаємо Перемоги і мирного майбутнього!

З повагою,
міський голова                                                                          Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                     Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися