Головна

Увага! Важлива інформація для водіїв | Мукачівська міська рада

В зв’язку з реформуванням первинної галузі медицини КНП «Старокостянтинівський ЦПМСД» з 2018 року працює в новому форматі. В своїй роботі медичні працівники керуються наказами Міністерства охорони здоров’я України, а саме, основними є накази МОЗ України від 19.03.18р. №503 та від 19.03.18р. №504. Відповідно до цих наказів сімейний лікар може заключити декларації з 1800 пацієнтами, лікар терапевт з 2000, лікар-педіатр з 900. Надлишок декларацій у лікаря карається Національною службою здоров’я України недофінансуванням закладу. Національною службою здоров’я норматив був розроблений не просто так, а тому що лікарі фізично не спроможні надати якісну кваліфіковану медичну допомогу пацієнтам понаднормово.

В зв’язку з нестачею лікарів в минулому стався надлишок укладених декларацій з пацієнтами, саме тому зараз пацієнтам на добровільній основі пропонується обрати іншого лікаря для перерозподілу декларацій.

На даний час центр 100% забезпечений лікарями всіх категорій, зокрема цього року було прийнято на роботу 3 лікаря загальної практики сімейної медицини, до яких активно проводиться декларування пацієнтів згідно нормативів.  

В умовах воєнного стану, з напливом великої кількості переселенців, жителі Старокостянтинівської, Миролюбненської та Староостропільської територіальних громад неодноразово зверталися щодо проблеми з надання якісної медичної допомоги: електронних направлень, виписування рецептів за програмою «Доступні ліки» та отримання інших медичних послуг. Відповідно до цього було вирішено запропонувати пацієнтам, які виявили бажання передекларуватися, заключити декларацію з новими лікарями які прийшли на роботу в центр ПМСД цього року.

Якщо у мешканців громад  виникли питання з приводу декларування  звертатись до директора КНП «Старокостянтинівський ЦПМСД» Швеця Анатолія Івановича або медичного директора Возної Оксани Михайлівни. Вони нададуть пояснення та відповіді на питання що Вас турбують.

Слава Україні!    Героям Слава!

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.