Тарифи

На даний час, відповідно до конкурсу, проведеного виконавчим комітетом Старокостянтинівської міської ради у 2017 році та укладеного за його результатами договору, послуги з вивезення твердих побутових відходів для населення, яке проживає у багатоквартирних житлових будинках надаються Старокостянтинівською житлово-експлуатаційною конторою та входять до складу тарифу на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій.

До виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради надійшло звернення Старокостянтинівської ЖЕК про розірвання вищезазначеного договору  на надання послуг з вивезення побутових відходів. 

З метою належної організації діяльності у сфері поводження з побутовими відходами  в місті, планується що тимчасово, починаючи з 01.10.2018 року та до проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів, послуги з  вивезення, утилізації, знешкодження та захоронення твердих побутових відходів від населення м.Старокостянтинів, яке проживає у багатоквартирних житлових будинках буде здійснювати Старокостянтинівський комбінат комунальних підприємств.

Тариф на послуги з вивезення, утилізації, знешкодження та захоронення твердих побутових відходів, які надаються Старокостянтинівським комбінатом комунальних підприємств для населення багатоквартирних житлових будинків не затверджувався.

Відповідно до наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 30.07.2012 року №390, Старокостянтинівський комбінат комунальних підприємств повідомляє про намір встановити тарифи на послуги з вивезення, утилізації, знешкодження та захоронення твердих побутових відходів, які надаватимуться підприємством для населення багатоквартирних житлових будинків.

Рішенням виконавчого комітету міської ради від 13 квітня 2017 року №122 встановлений тариф для населення на послуги з вивезення, утилізації, знешкодження та захоронення твердих побутових відходів, які надаються Старокостянтинівським комбінатом комунальних підприємств з врахуванням середньорічної норми утворення твердих побутових відходів для одноквартирних будинків з присадибною ділянкою (1,75 м 3).

При розрахунку тарифу на послуги з вивезення, утилізації, знешкодження та захоронення твердих побутових відходів для населення багатоквартирних будинків врахована собівартість діючого тарифу на послуги підприємства з вивезення утилізації, знешкодження та захоронення твердих побутових відходів та мінімальна норма надання послуг з вивезення побутових відходів для багатоквартирних житлових будинків – 1,3 м 3  (згідно постанови Кабінету Міністрів України від 10 грудня 2008 р. N 1070 «Про затвердження Правил надання послуг з вивезення побутових відходів»)

Комбінат комунальних підприємств пропонує з 1 жовтня 2018  р. встановити тариф на послуги з вивезення, утилізації, знешкодження та захоронення ТПВ для населення багатоквартирних будинків  12,16 грн. з 1 людини в місяць (0% рентабельності).

Проект рішення виконавчого комітету міської ради розміщений на офіційному веб-порталі виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради  starkon.gov.ua у розділі «Проекти рішень».

Пропозиції та зауваження для подальшого прийняття рішення в письмовому вигляді надсилати до 13.09.2017 р. на адресу Старокостянтинівського комбінату комунальних підприємств: м. Старокостянтинів, вул. Героїв Небесної Сотні, 1, або управління економіки виконавчого комітету міської ради: м. Старокостянтинів, вул. Острозького, 41.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.