Головна

харчпром

Прийміть вітання з вашим професійним святом – Днем працівників харчової промисловості!

Харчова промисловість – одна з найважливіших галузей господарського комплексу нашої держави. Від працівників саме цієї галузі залежить кількість і якість продукції, якою ми забезпечуємо свій щоденний раціон. Як жодна інша галузь харчопрому має динамічно розвиватися і змінюватися задля того, щоб відповідати сучасним трендам, смакам, побажанням споживачів.

Відтак щоденна праця висококваліфікованих майстрів своєї справи – хлібопекарів, кондитерів, пивоварів, виробників м’яса і молочної продукції та багатьох інших фахівців – потребує не лише професіоналізму, але й творчого підходу, гарного смаку і бажання задовольняти потреби і запити споживачів. До того ж від сумлінного ставлення працівників харчової промисловості до своєї справи залежить чи не найголовніше – здоров’я наших краян.

Не без гордості відзначаємо, що наші старокостянтинівські харчовики, завдяки високій якості та конкурентоспроможності продукції, відомі в Україні та за її межами. Тож бажаємо вам успішного руху вперед до ще більших висот і стандартів.

Прийміть слова подяки та шани за вашу працю. Нехай кожен день приносить вам нові здобутки і досягнення, а ваше життя буде щасливим і радісним. Хай кожна родина має можливості збиратися за багатим й розмаїтим на смачні страви столом. Зичимо міцного здоров’я, наснаги та нових виробничих успіхів на благо нашого краю!

Але спочатку нехай якнайшвидше настане величний день нашої Великої Перемоги!

З повагою,
міський голова                                                                          Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                                        Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.