Головна

головна податкова

У Старокостянтинові за участі начальника ДПІ Марії Коломієць проведено засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій, та інших соціальних виплат, а також проведено робочу групу з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення.

Присутнім проведено роз'яснювальну роботу щодо дотримання вимог податкового та трудового законодавства. Наголошено на необхідності застосування РРО/ПРРО при проведені розрахункових операцій, забезпечення використання електронних платіжних засобів, оформлення трудових відносин з найманими працівниками.

Також посадовець нагадала про можливість одноразового спеціального добровільного декларування, яке продовжено до 1 березня 2023 року, погашення податкового боргу, кампанію Декларування 2022 тощо.

Марія Коломієць зазначає, що у разі виникнення у бізнесу або громадськості питань стосовно застосовування податкового та іншого законодавства, контроль за виконанням якого покладено на органи ДПС, у них є можливість звернутись на електронну скриньку комунікаційної податкової платформи Головного управління ДПС у Хмельницькій області за адресою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Ця платформа створена задля якісної та оперативної комунікаціїБД податкової служби області з бізнес-спільнотою і громадськістю та забезпечення ефективного зворотнього зв’язку.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.