Головна

Директор КНП «Старокостянтинівський ЦПМСД» Анатолій ШВЕЦЬ висловлює подяку медичним працівникам ЦПМСД, які були задіяні в організації обстеження пересувним флюорографом населення, що проживає в сільській місцевості.

Пересувний флюорограф не працював в районі обслуговування КНП «Старокостянтинівський ЦПМСД» понад 6 років. За ініціативи та особистої домовленості  з директором КНП «Хмельницький обласний фтизіопульмонологічний медичний центр» центру, на безкоштовній основі, було надано пересувний флюорограф для профілактичного обстеження мешканців сільської місцевості.

Впродовж 6 днів, з 04.11 по 11.11.2022р. флюорографічне обстеження проводилося в 9 селах громад. Загалом було оглянуто 880 осіб. Це, переважно, люди похилого віку ( 60 років і старше ) та внутрішньо переміщені особи. Середньодобове навантаження на флюорограф склало 146 осіб.

В подальшому, медичному колективу ЦПМСД будуть надані результати обстежень. Особам, у яких буде виявлено підозру на захворювання легень буде проведено додаткові обстеження, будуть скеровані до вузьких спеціалістів та, в разі потреби, призначено необхідне лікування.

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.