УКРАЇНА
СТАРОКОСТЯНТИНІВСЬКА МІСЬКА РАДА ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
 
від «10» листопада   2014р.    № 307/2014-р                                                      м. Старокостянтинів

На підставі ст., ст. 6, 27, 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», статей 8-10 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 01.10.2014 року №387/2014-р «Про організацію у 2014/2015 навчальному році допризовної підготовки та підготовки призовників з військово-технічних спеціальностей», з метою поліпшення організації та якості проведення підготовки юнаків до військової служби:


1. Утворити комісію з питань сприяння організації і проведенню допризовної підготовки та підготовки призовників з військово-технічних спеціальностей у 2014/2015 навчальному році у складі згідно з додатком 1.
2. Затвердити план основних заходів з допризовної підготовки, патріотичного виховання та підготовки призовників з військово-технічних спеціальностей на 2014/2015 навчальний рік згідно з додатком 2.
3. Управлінню освіти виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради:
3.1 вжити додаткових заходів щодо надання практичної  та медичної допомоги навчальним закладам в організації та проведенні допризовної підготовки призовників з військово-технічних спеціальностей, створенні та вдосконаленні навчально-матеріальної бази.
3.2 забезпечити протягом року виконання навчальними закладами Положення про допризовну підготовку та плану основних заходів з допризовної підготовки призовників з військово-технічних спеціальностей на 2014/2015 навчальний рік.
4. Рекомендувати Старокостянтинівському професійно-технічному навчальному закладу Товариства сприяння обороні України забезпечити виконання статутних завдань з підготовки спеціалістів для Збройних сил та інших військових формувань України.
5. Контроль за виконанням  розпорядження покласти на заступника міського голови Черновського С.Г.


Міський голова                                                                                                                                          Микола Мельничук

Поділитися