Головна

Привітання з Днем працівників сільського господарства!

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом – Днем працівників сільського господарства!

Україна була і залишається осередком міцних сільськогосподарських традицій. Завдяки «золотим рукам» та досвідченості аграріїв живе наша українська нива. Ваша наполегливість, працелюбність забезпечує збереження та розвиток сільськогосподарської галузі.

Сьогодні весь світ знає справжню ціну українського хліба. Адже Україна бореться не тільки за свою незалежність, ми відстоюємо цінності й свободи демократичного світу. Але водночас Україна продовжує виступати гарантом продовольчої безпеки в світі попри всі складнощі, дієво протидіючи глобальній продовольчій кризі, спровокованої росією.

Споконвіку Україна – це край безмежних полів, залитих золотими променями пшеничного колосся. Тож наша вдячність усім, хто забезпечує стабільне зростання агропромислового комплексу громади – хліборобів, механізаторів, агрономів, тваринників, садівників, фермерів, усіх, чиє життя невід’ємно пов’язане із сільськогосподарським виробництвом.

З почуттям глибокої шани сердечно дякуємо вам за самовіддану працю, любов до справи, якою займаєтесь, розуміння важливості для нашої громади і країни в цілому, сталого й ефективного розвитку аграрної сфери, за мудрість і виваженість у прийнятті рішень. Зичимо вам миру і злагоди, добра і любові, витримки й наснаги, віри у майбутнє і міцного козацького здоров’я! Нехай кожен день благословляється на успіх, добрі справи, супроводжується гарним настроєм і щирою людською вдячністю. Хай і надалі благодатна наша земля засівається добром, щедро колоситься щастям і добробутом, береже і шанує свій найбільший скарб – людину-трудівника!

Ми віримо у нашу Перемогу і робимо все, аби наблизити цей день!

З повагою,
міський голова                                                           Микола МЕЛЬНИЧУК
секретар міської ради                                           Олександр СТЕПАНИШИН

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.