Головна

Відповідно до розпорядження міського голови від 21 жовтня 2022 року  № 260/2022-р «Про проведення екологічно – освітньої акції, присвяченої Дню вторинної переробки»,  з метою підвищення рівня соціальної відповідальності з питань благоустрою та дбайливого ставлення до навколишнього середовища, залучення уваги учнівської молоді та громадськості  до проблеми роздільного збирання та вторинної переробки відходів,  на території Старокостянтинівської міської територіальної громади з  24 жовтня по 30 листопада 2022 року проводитиметься екологічно-освітня акція, присвячена Дню вторинної переробки.          

Метою заходу є заохочення   населення здавати відходи у вторинну переробку і купувати продукцію, зроблену із вторинної сировини.                             

Вторинною переробкою називають повторне використання або повернення в оборот сміття чи відходів виробництва.  Вторинній обробці піддають такі матеріали, як папір, скло, залізо, алюміній, тканини, пластик та інше, а органічні відходи широко використовують у  сільському господарстві. За останні 30 років людство витратило третину наявних на Землі ресурсів. З кожним роком споживання ресурсів збільшується на півтора відсотка. Тому такого важливого значення набуває економія природних ресурсів, пошуки альтернативних ресурсів, вторинна переробка сировини.                                         

Під час акції проводитиметься збір та приймання  вторинної сировини (папір, картон, пластикові відходи,  скло тощо) на пункті прийому  за  адресою: вул. Героїв Небесної Сотні, 1 (територія комунального підприємства комбінату комунальних підприємств  міської ради).                                                                                       

Пункт прийому вторинної сировини працює згідно робочого графіку підприємства  з 8.00 до 17.00 (обідня перерва з 12.00 до 13.00), вихідні дні  – субота, неділя.     

Усі  учасники акції отримають кошти за здану вторинну сировину.       

Закликаємо приєднатись  до акції всіх мешканців громади, школярів, учнівську молодь, підприємства,  установи та організації.     

            4615.jpg

 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.