Головна

21.02.2014 року відбувся автопробіг на знак підтримки боротьби громадян України за демократичні права та свободи, за повалення кримінального і авторитарного режиму та за відновлення курсу євроінтеграції. Організатором автопробігу став громадський активіст Микола Ваврищук.
Метою цього заходу було вшанування пам’яті справжнього Героя України – Бондарчука Сергія Михайловича, який віддав своє життя на Майдані за нашу з вами свободу та незалежність.
В автопробігу взяли участь кілька десятків автомобілів, прикрашених національною символікою, які проїхали вулицями Під час проведення автопробігу людей на вулицях, на зупинках громадського транспорту закликали не бути байдужими та приєднуватись до мирної боротьби за демократичні права та свободи, проти, корупції, бандитизму та масового насилля стосовно громадян, яке мало місце впродовж 18 – 20 лютого у м. Києві.
Такі автопробіги проводитимуться і надалі, з метою популяризації патріотизму, національної самосвідомості та для подолання політичної байдужості і пасивності серед громадян.


 

Поділитися

Контакти

Хмельницька область

м.Старокостянтинів, 

вул. Острозького, 41, 

індекс: 31100

тел: (038-54) 3-23-55

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.